מפחדת מבדיקה:(

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/11/2007 | 08:26 | מאת: רעות

שלום ליהיא אני צריכה ללכת בקרוב לפרוטולוג (מקווה שכתבתי נכון) ושמעתי שזה מזה מביך:(( האם אני יכולה לבקש שא יבדקו אותי ורק לספר על מה אני סובלת?

06/11/2007 | 20:13 | מאת: חיפאית

המומחה נקרא - פרוקטולוג. זה מביך אולי פעם ראשונה ואולי מכיוון שאת צעירה (?) ועוד לא התנסית בכך. אבל זה ממש לא נורא. הרופא עושה זאת יום יום והרבה, זו עבודתו ובדרך כלל קשה להחליט מה הבעיה ללא בדיקה. בהצלחה!

07/11/2007 | 21:57 | מאת:

היי רעות, תשמעי, באמת לא הכי נעים בעולם ללכת לפרוקטולוג, אני יכולה לחשוב על כמה דברים קצת יותר נעימים לעשות בזמן הפנוי, אבל זה באמת לא נורא בכלל. לצערי, כדי לאבחן ממה את סובלת ולעזור לך לא יעזור לו לשמוע אותך, הוא חייב גם לראות את הבעיה במו עיניו :) אבל כמו שכתבה לך החיפאית, הוא ראה כבר אלפים כמונו, ועוד טוסיק אחד, פחות טוסיק אחד - ממש לא מזיז לו :) אני מצרפת לך קישורים לשני אתרי פרוקטולוגיה, של שני רופאים מצוינים, ששם תוכלי לחפש אינפורמציה על הבדיקה וגם לשאול אותם שאלות שמטרידות אותך: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1478,m-Doctors,a-Forums.html http://www.starmed.co.il/Forum/106 בהצלחה והרבה בריאות