לאחר בדיקת קולונסקופיה.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/11/2007 | 14:19 | מאת: הי ליהיא

מה שלום בעלך מקווה שיותר טוב והכל יסתדר בע"ה.היום שזה 4 ימים לאחר הבדיקה אני חשה יותר טוב הסיוט של שישי שבת ראשון חלףכנראה שהגזמתי באוכל ביום שישי.בכל מקרה תודה רבה על התשובה.צריך וחובה לעדכן את העובר בדיקה כזאת שלא מומלץ להגזים באוכל כי הכל רגיש.

07/11/2007 | 21:42 | מאת:

היי, אני שמחה לשמוע שהוקל לך. לפעמים דברים מסתדרים "תוך כדי תנועה"... :) את צודקת בהחלט שהרבה פעמים אנחנו לא מקבלים אינפורמציה חיונית מרופאים, שלהם נראית מובנת מאליה ולנו בכלל לא...קרה לי כבר כמה פעמים. תרגישי טוב ותודה על איחולי הבריאות :)