ליהיא

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/09/2007 | 20:58 | מאת: ג

רציתי לאחל לך שנה טובה ומתוקה!! כתיבה וחתימה טובה. שנשמע ממך רק בשורות טובות, ושזכויותייך יעמדו לך תמיד - ויש הרבה :)) יישר כח - שוב - על ניהול פורום נעים ומזמין, על אף שגם לך יש ימים לא קלים לפעמים. אני מקווה שכאבייך יתפוגגו כלא היו מעתה ואילך. תודה לך על הכל, והרבה הרבה טוב לך ולבני ביתך!

21/09/2007 | 10:23 | מאת:

ג. יקרה, זאת הזדמנות מצויינת להגיד - לך - תודה רבה רבה על העזרה כאן בפורום, ועל העידוד והתמיכה שאני בעצמי מקבלת ממך מדי פעם :) שתהיה לך ולמשפחתך שנה בריאה, קלה ומשמחת - בכל התחומים. רפואה שלמה לכולנו וכמובן - גמח"ט :)