בעיות עם הרקטום

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/09/2007 | 10:33 | מאת: חסוייה

שלום ליהיא רציתי לשאול אותך אם יש לי בעיה על שליטה ביציאות וגזים רופא פרטולוג יעזור לי? ועוד שאלה האם על הפגישה הראשונה הוא אמור לבדוק אותי פיזית? זה ממש מביך......... אבל הבעיות האלו גורמות לי לחוסר נוחות וזה מעיק :(

11/09/2007 | 18:45 | מאת:

היי לך, אכן בעיה מביכה אבל תתפלאי כמה אנשים סובלים ממנה ולא מדברים. יכולות להיות מספר סיבות - בנשים - גם סיבות גניקולוגיות - לחץ של הרחם למשל. לפי דעתי יש מקום לבירור כולל - נוירולוג, גניקולוג, גסטרו - אני מצרפת לך קישור למכון הגסטרו של איכילוב. יש שם מרפאה מיוחדת של הפרעות בתנועתיות מערכת העיכול - נוירוגסטרואנטרולוגית - שעוסקת גם בזה: http://www.gastro.org.il/gastro_clinics/functional_disorders_clinic/187.htm לגבי שאלתך על הפרוקטולוג - ברור שהוא אמור לבדוק אותך בפגישה, אבל אם את רואה שהוא לא נראה לך מבחינת הגישה שלו - אף אחד לא מכריח אותך. את יכולה להגיד בהתחלה שאת באה להתייעצות ואת חוששת מהבדיקה. בכל מקרה - זה המקצוע שלו ואמנם לך זה מביך ברמות - אבל בשבילו זה כלום :) אני מציעה לך לשאול גם בפורום פרוקטולוגיה של ד"ר זמורה: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1478,m-Doctors,a-Forums.html בהצלחה, הרבה בריאות ושנה טובה...