שיהוקים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/08/2007 | 09:26 | מאת: איריס

אני סובלת משיהוקים (לא גרפסים) מאוד רועשים,באופן קבוע מן צפצוף כזה במיוחד אחרי אוכל ,ממש לא נעים לי מהאנשים שלידי מה עושים?

13/08/2007 | 09:34 | מאת:

היי איריס, שיהוקים הם לא צפצופים קבועים, כך שאני לא בטוחה ששתינו מתכוונות לאותו דבר :)קודם כל לעשות מה שאת יכולה בנידון - לאכול יותר לאט, ללעוס היטב, לא לשתות מוגז, לא ללעוס מסטיקים - כל זאת במטרה להכניס כמה שפחות אוויר למערכת העיכול בזמן האוכל. אבל בכל מקרה, את צריכה לפנות לרופא גסטרו לבדוק שהתופעה לא נובעת מאיזשהי בעיה בסרעפת. אגב, גם בדיקת ריאות לאסתמה או בדיקות לאלרגיה נשמעות הגיוניות במקרה זה. תרגישי טוב