לליהיא,התשובה היא כן וה-SSRI כמעט חיסלו אותי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/07/2007 | 01:06 | מאת: תומר

הפרוזק,ודומיהן כמעט הרגו אותי בזמנו ולקח הרבה זמן להיפטר מההשפעה הרעה שלהן. סרוקסט למשל משכיב אותי לשבוע במיטה אבל בהרגשה נוראית,אפשר להשתגע,פשוט. התרופות הפסיכיאטריות עושות נזקים כולל תרופות שינה ולא רק לי,זה מוסתר מאנשים,כדאי לקרוא באתר של "אנוש".פרוזק גם יכול לסרטן במוח לפי אחד הפירסומים ואני לא מדבר על כךך שאנשים יצאו מדעתם בכמויות בגלל התרופות האלה. זהירות,יש אנשים שזה עוזר להם כמובן אבל אני מאלה שזה מזיק להם,עד היום. ניסיתי כל מיני שלילת מזונות וכל מיני טיפולים וזה עוזר מאוד מעט ולפעמים מזיק . כל טוב,תודה

17/07/2007 | 21:44 | מאת: ליהיא

היי תומר, אני מסכימה אתך שהתרופות הפסיכיאטריות עלולות להיות כרוכות בתופעות לוואי רציניות. עם זאת, לעיתים - ולאו דוקא במקרים קשים, בכלל לא - הן משפרות בצורה ניכרת את איכות החיים. מה שנקרא - קשה איתן וקשה בלעדיהן. מה אני אגיד לך, תומר? אני מקווה שיהיה לך קל יותר, שיהיה לך הרבה כוח לעבור את היומיום ולהישאר אופטימי. תהיה בקשר