בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

09/07/2007 | 13:10 | מאת: הופ

אני חושבת לעשות בדיקת הורמונים, אולי יש לזה קשר ישיר למעי הרגיז. נוסף על העבודה שבשעת מחזור כל התסמינים מחריפים. מה את חושבת ליהיא?

09/07/2007 | 20:25 | מאת:

היי הופ, אם את רוצה להיות שקטה, את יכולה לעשות בדיקות הורמונליות אבל תדעי שגם גם אם כל ההורמונים יצאו במצב תקין, תמיד יהיה קשר בין תנודות הורמונליות לתסמיני המעי הרגיז. מספיק שתהי לפני מחזור, ביוץ, תוך כדי גלולות וכו' כדי שתהיה לזה השפעה. יש ימים מסוימים בחודש שצריך פשוט יותר להקפיד עם התזונה - לאכול את הדברים הכי "בטיחותיים" - לקחת משהו שעוזר לך להקלה - ולחכות בסבלנות לימים הקלים יותר :) אגב, לדעתי גלולות (הקלות יותר, מהדור החדש, כמו יסמין) דוקא מקלות על התסמינים ולא מחמירות אותם, ואם את ממש סובלת, שווה לנסות. אשמח אם תעדכני בעניין... הרבה בריאות