בטן קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/07/2007 | 10:55 | מאת: מירב

שלום וברכה , אני בחורה כבת 26 , אנמית , משתדלת לאכול בריא. לפני כיומיים אכלתי ירקות וביצים , מאז הבטן העליונה והתחתונה שלי נפוחות וקשות , הן אף משמיעות קולות . ביום הראשון להרגשה זו אף היו לי בחילות וחום וגם יזמתי הקאה והרגשתי הקלה. כרגע עדיין הבטן קשה ובקושי יש לי יציאות. המצב ממש מטריד ואני מפחדת לאכול משהו שיחריף את העניין. אודה לעזרתך המהירה , מירב

05/07/2007 | 11:07 | מאת: ג

מומלץ מאוד שתלכי לרופא גסטרו טוב לבדוק מה קורה שם. השילוב עם החום לא נשמע טוב, ואף לטעמי - דורש התייחסות מיידית. אפילו לכי בינתיים לרופא/ת משפחה היום. אנמיה עם כל התופעות הבטניות וחום, מחשיד. האם יש לך קרוהן או משהו?

05/07/2007 | 22:01 | מאת:

היי מירב, אני לא רופאה ולא יכולה לייעץ אבל ... אם את מכירה את האנמיה שלך כבר הרבה זמן וזה לא משהו חדש, יכול להיות שמה שיש לך זה "סתם" וירוס קייצי שיחלוף במהרה, אולי הביצים שאכלת לא היו טריות או משהו כזה. תאכלי אוכל ממש קל, ירקות מבושלים, מרק עוף, פתיתים, ותעקבי אחרי מה שקורה. כמובן שאם אין שיפור תוך יום-יומיים את צריכה לפנות לרופא. הרבה בריאות