התייעצות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

02/07/2007 | 21:15 | מאת: אורלי

שלום רב, בבדיקת נשיפה התגלה אצלי חיידק הליקובטר ( 32 ) אני בהיריון בשבוע 8 ורוצה לדעת האם מותר להתחיל בטיפול האינטנסיבי של האנטיביוטיקה ואם לא אטפל האם יש איזשהי סכנה לי או לעובר מחיידק זה ? בתודה מראש, אורלי.

04/07/2007 | 21:38 | מאת:

היי אורלי, אני באמת לא יודעת מה לענות לך. יש הרבה תרופות אנטיביוטיות שמותרות בהריון, אבל אני לא יודעת לגבי הטיפול שנרשם לך, רק רופא יכול לאשר דבר כזה, והוא זה שצריך לשקול את היתרונות של הטיפול מול חסרונותיו. יש בבית חולים שיבא מרכז טרטולוגי ושם תוכלי למצוא מענה על תרופות ספציפיות. יש להם אפילו פורום לשליחת שאלות. http://nashim.sheba.co.il/43/ הרבה בריאות ובהצלחה