היי ליהיא- בקשר לתרופה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/06/2007 | 19:51 | מאת: הופ

מה שלומך? יצא לי להתקל בפורומים באנגלית בתרופה בשם fLORASTOR ושמעתי על סיפורי הצלחה די רבים בקרב הסובלים מ IBS ידוע לך על התרופה הזו פלורסטור? היא מטפלת בשלל הבעיות של המעי הרגיז - אולי יש תקווה..

27/06/2007 | 21:59 | מאת:

היי הופ, לא שמעתי על התרופה הזאת, אבל אני בהחלט אנסה לברר לך. אם יהיה לי חדש - אכתוב לך הודעת המשך. הלוואי שיש בה משהו :) תרגישי טוב

28/06/2007 | 22:54 | מאת: הופ

תודה ליהיא את יכולה לקרוא מידע נוסף כאן: http://www.florastor.ca/consumer/ea/ibs.asp רפואה שלמה לכולנו