הריון וקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/06/2007 | 15:21 | מאת: בת שבע

מחפשת עבור חולת קרוהן בתחילת ההריון הראשון רופא/ת נשים בעל נסיון ב"קרוהן והריון" למעקב והתייעצות.(באזור המרכז) רצוי רופא שמקבל ב"לאומית" אך אפשר גם פרטי . רצוי מאד שיהיה גם נחמד וגם זמין . תודה!

19/06/2007 | 13:28 | מאת:

היי בת שבע, הקרוהן שלי התגלה אחרי ההריונות, כך שאני לא יכולה להמליץ לגבי טיפול בהריון. אני יודעת שלרופא שלי יש נסיון עם חולות קרוהן באופן כללי. לא חושבת שהוא מקבל בלאומית.הוא עובד בתל השומר, גניקולוג מחוזי של מכבי, מנהל המרפאה לבריאות האישה ברעננה, ומקבל פרטי בתל מונד - ד"ר יעקב סגל. מקצועי לעילא ואדם נהדר. בהצלחה והרבה בריאות