הליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/02/2004 | 18:01 | מאת: ורד

ראשית תודה על תשובתך טליה וגם תומר האם קיבה ריקה מעודדת את החיידק "להשמין" ?כי לפעמים אני דוחה את זמן הארוחות ל"עוד מעט" ותומר מה לגבי קינמון? לא מצאתי בדפים קודמים על הנושא. והאים אתה שייך לפורום? תודה מראש על תשובתכם הזריזה .

לקריאה נוספת והעמקה
14/02/2004 | 20:59 | מאת:

אינני חושבת שקיבה ריקה מעודדת את החיידק "להשמין" או להתרבות, אבל בהחלט יתכן שקיבה ריקה מקילה על החיידק לגרום לפגיעה ברירית הקיבה ובכך להחמיר את הסימפטומים. בנוסף יתכן שתהליך העיכול, כולל מיצי הקיבה וכדומה - פוגע בחיידק, אבל זו כבר באמת תאוריה פרועה שחשבתי עליה הרגע.

15/02/2004 | 01:03 | מאת: תומר

אני שייך לפורום ? אני חבר כאןפעיל,חולה,סובל,אני לא זז מהבית בגלל המעיים שלי.מצבי משתפר אבל עדיין לא פתרתי את הבעיה.אני מנסה לפתור את הבעיה ולא לקחת כדורים באופן קבוע כי יש לי ניסיון רע ומר מהכדורים ואני לא מאמין בהם לצערי. יש כאן כתבות,תעשי חיפוש לפי המילה קינמון ותגיע למחקר של הטכניון נגד ההליקובקטר פילורי.גם. מניסיון,לא מצאו אצלי הליקובקטר כי אני אכלתי קינמון קודם ושום ועוד. כל טוב.