קוליטיס כיבי וטיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

08/11/2000 | 11:29 | מאת: תמר צפריר

שלום לכולם ברצוני לבקש חוות דעת ממישהו שקבל טיפול סיני או אלטרנטיבי מוצלח.זה מאד נחוץ לי לשם קבלת החלטה.אני חולת קוליטיס במצב בינוני עד קשה. תמי.

08/11/2000 | 20:41 | מאת:

שלום תומר, מילת אזהרה- הפסקת הטיפול הקונבנציונלי בעת נסיון טיפולי באמצעות רפואה אלטרנטיבית כרוך בסכנה.אצל חלק מחוליי שעשו כן התפתח התקף קשה ,קשה לשליטה והיו כאלה שאף ניזקקו לניתוח. באם אתה רוצה בכל זאת לנסות שיטות רפוי אלטרנטיביות אנא עשה זאת כתוספת לטיפול הקיים.

08/11/2000 | 21:06 | מאת: קינייסולוגית

לתמר אני מציעה לך לנסות טיפול קינייסולוגי. טיפול יחודי. טיפול כזה נערך במקביל לטיפול רפואי ללא הפרעה. כול-טוב אסתי-קינייסולוגית

11/11/2000 | 08:10 | מאת: עדי

לתמר אני חולת קוליטיס מזה כ 8 שנים.טופלתי כל תכשיר אפשרי ,עד לאחרונה בראפסל שכבר לא הועיל . אני מטופלת מזה כחודשיים בטיפול אצל הומאופט שנתן הרכב של צמחי מרפא לשתות מדיי יום. אני רוצה להעיד כאן כי אחרי חודש ימים של טיפול אפילו אחרי ימים ספורים חשתי שינויי משמעותי. היום אני מעזה לעשות דברים שלא חלמתי עליהם קודם לכן כולל יציאה לטיול בספרד/ קפריסין שקודם לכן הושבת בגלל השילשולים. השילשולים שלי פחתו בכ 80% עם מגמה ההולכת ומשתפרת עם הזמן.יש ימים שאין לי שלשול בכלל. וישנם ימים בהם השלשול הוא בכמות מועטה. כאבי הבטן נעלמו וכך גם התפיחות שאינה קיימת.אני יודעת על עוד חולי קוליטיס שמטופלים אצלו עם תוצאות דומות.אני מציעה לך לנסות. כי מהרפואה הקונבנציונלית איני רואה מזור בעתיד. אני רוצה להוסיף כי ספרתי את הסיפור הזה לאחות הראשית במחלקת הגאסטרו שלי והיא הודתה כי היא מכירה את הסיפורים גם כן מחולים אחרים.אני מאחלת לך רפואה שלמה ונסי טיפול אלטרנטיבי מה עוד יש לך להפסיד. עדי.

12/11/2000 | 21:36 | מאת: יוסי

שלום עדי, לא הזכרת את שמו של המטפל שעזר לך. אשמח אם תתני לי את שמו אפילו לתיבת הדואר הפרטית שלי אם את לא רוצה לפרסם אותו. בברכה יוסי

20/12/2000 | 02:17 | מאת: צוקי

עדי שלום, אני חולה קרוהן,מחלה הדומה לקוליטיס ודרכי הטיפול הן אותן דרכי טיפול. אשמח עם תביאי לידיעתי את שם מטפלך וכתובתו כדי שאוכל ליצור עימו קשר ואולי הטיפול שהוא ייתן יביא גם לי לרגיעה במחלה. רפואה שלמה... צוקי

10/03/2001 | 17:32 | מאת: כרמלה

שלום! זוהי פניה לעדי שכתבה תגובה לפורום ב- 11.11.00 באשר לטיפול הומאופתי. לא ציינת בפנייתך את שם ההומאופת. אם אינך מעוניינת לפרסמו בפורום אודה לך מאוד אם תוכלי לשלוח לי את שמו לכתובת המייל שלי. בתודה מראש, כרמלה.