פשוט לא יאומן!
דיון מתוך פורום גסטרואנטרולוגיה - תמיכה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אתמול בערב התקשר אלי שוב מטפל שהציע לי לרפא את מחלת הקרוהן בעזרת חוצונים. זה לא אותו אחד שדיבר איתי אז אבל שוב עם חוצונים?! הוא השאיר הודעה עם כל הפרטים. אני פשוט לא מבינה מאיפה לאנשים האלה יש את מס' הטלפון שלי. זה ממש מפחיד ואני באמת לא זוכרת שפירסמתי את המס' באינטרנט או בכל מקום אחר.
לרונית, תשאלי אותו אם "החוצונים" מטפלים גם בחוצפנים,ואם כן שיטפל קודם בעצמו.... רונית ,זה לא שאני לא מאמין בחיים אחרים מחוץ לכוכבנו.הרי יש קרוב לארבע מאות מיליארד כוכבים בגלקסיה,וזה דיי טריוויאלי שיהיו חיים גם בכוכבים נוספים,אבל זה מחליא אותי לפגוש אנשים שמנסים לעשות כסף על חשבון מצוקתם של אחרים. בידידות אלי גולני.
תודה. אתה צודק! תמיד שנאתי את המטפלים שרודפים אחרי המטופלים כדי לתת טיפול אם צריך ואם לא. אני מאמינה שעם מקצוע כזה, בעליו באמת זקוק לחפש חולים.