בטן רופפת לאחר ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

27/11/2012 | 13:45 | מאת: יהודית

שלום ד"ר בני אני ירדתי לפני 4 חודשים 74 קילוגרם ואני שוקלת היום 67 ק"ג והגובה שלי 1.75 - הבעיה שלי היא שיש לי בטן רופפת שאני רוצה ליישר אותה מה עושים עם זה ? מה הפרוצדורה של ניתוח כזה ?

שלום יהודית ראשית, כל הכבוד על ירידת המשקל. בכדי לענות לך בצורה מדוייקת יש לדעת פרטים נוספים כדוגמת גילך, מצבך הרפואי, הדרך שבה ירדת במשקל, האם את לפני או אחרי הריונות וכדומה. בעקרון, רפיון של רקמת הבטן ניתן לתיקון באמצעות ניתוח מתיחת בטן. במקרה שהרפיון נמשך גם למותניים, שיפולי הגב והעכוזים- ייתכך שמתאים לך ניתוח הרמת גוף (מתיחת בטן הקפית). אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי לקבלת תשובה לשאלותייך. תודה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור