שאיבת שומן מהבטן אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

18/12/2013 | 16:19 | מאת: ליאת

שלום לצערי אחרי שלוש לידות קיסרי, נשארתי עם בטן בולטת כמו בחודש רביעי, מדובר בבטן עליונה ותחתונה, שלא הצלחתי להוריד בספורט פילאטיס וגם דיאטה. האם יש סכנות בניתוח שאיבה ומתיחת בטן אחרי קיסרי, וכמה בערך זה יעלה לי?

שלום ליאת ניתוח למתיחת בטן הוא ניתוח לכל דבר אך כמו כל שאר הניתוחים הפלסטיים, כאשר הוא מבוצע נכון, ע"י כירורג פלסטי מנוסה, מידת הסיכון הכרוכה בו היא נמוכה מאוד וההצלחה כמו גם שביעות הרצון גבוהים מאוד. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור