כאבים אחרי ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

18/12/2013 | 13:21 | מאת: דור

האם נכונה השמועה שניתוח למתיחת בטן כואב במיוחד ואיך אפשר להחלים מהר יותר ולסבול פחות?

השמועה הזו לא נכונה. ראשית, יש לזכור שנושא הכאב הוא עניין אישי לחלוטין ואנשים שונים חווים גירוי כאב דומה בצורה שונה לחלוטין זה מזה. הכירורגיה הפלסטית המתקדמת משקיעה מאמץ בנישא מניעת כאב בדרכים שונות כדוגמת תוספת הרדמה מקומית ארוכת טווח או פעולות זעיר פולשניות. כללית, ניתוח מתיחת בטן כואב הרבה פחות מניתוח קיסרי למשל וההחלמה ממנו וחזרה לשיגרה היא תוך ימים ספורים.

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור