הרמת חזה אחרי הריון +צלקות

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/12/2013 | 16:21 | מאת: יעל

שלום דוקטור החזה שלי נפול לאחר הריונות, אך אני מודאגת מהצלקות אחרי הרמת חזה, אשמח אם תוכל להגיד לי האם ניתן להסתיר את הצלקות האלה ומה מידת היקפם , גודלם ? תודה יעל

בניתוח הרמת שדיים נותרת צלקת סביב העטרה וצלקת בין העטרה לקפל השד. בדרך כלל צלקות אלו הן עדינות מאוד ומיטשטשות במהירות כך שמדובר לרוב על בעייה זמנית וחולפת. במקרים מסויימים, הגדלת שדיים עשויה להפחית הצורך בניתוח להרמת השדיים. אנא פני לבדיקה וניתן יהיה לייעץ לך בצורה מדוייקת יותר. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור