ניתוח הרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

21/11/2013 | 11:40 | מאת: איילת

האם זה נכון שתקופה מסוימת לאחר ניתוח הרמת חזה יש נפילה וחזרה למצב הקודם ?

שלום איילת הדבר אינו נכון. השדיים הינם איבר דינמי וניתן להניח שהתוצאה האסטטית של ניתוח כדוגמת הרמת שדיים לא תישמר לעד ותחול צניחה מסויימת באופן טבעי במהלך השנים (השדיים של אישה בשנות ה- 30 לחייה אינם נראים אותו דבר בגיל 40, 50 או 60). ניתוח הרמת שדיים מביא לשיפור משמעותי במראה השד וגם אם תהיה צניחה מסויימת לאורך השנים, השד לא יחזור למידת הצניחה שהייתה לו לפני הניתוח. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור