הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/11/2013 | 09:19 | מאת: יעל

אחרי ירידה של 50 קג'..אני אחרי 3 שנים ומעוניינת בעצוב פיסול הגוף באיזורי הבטן ירכיים..אני עוסקת בספורט אתגרי ועובדת קשה על הגוף נראה לי שזה הזמן לעלות על שולחן המנתחים:) שאלה לי ..מאחר ואני עוסקת בגיל הרך..חשוב לי לדעת כמה זמן ההחלמה..אלו תנוקות שחייבים להרים.. ושאלה נוספת ,אם אני צריכה לפנות לכירורג של הקופה או וועדה לאישור כי יש לי גם ביטוחים בעבודה.. בתודה יעל

שלום יעל ראשית, כדאי לפנות לקופת החולים ולביטוחים שלך ולברר את זכאותך לסיוע בניתוחים להסרת עודפי עור בעקבות ירידת משקל. בד"כ ניתוח מתיחת בטן (עם או בלי עיצוב הירכיים) יגביל אותך בפעילות פיזית משמעותית לכשבועיים עד שלושה שבועות. אשמח לבדוק אותך במרפאתי ולייעץ לך כיצד כדאי להתקדם. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור