עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/11/2012 | 10:46 | מאת: שי

שלום,+ אני בת 28 ולצערי הרב כבר אחרי 3 דיאטות שכל אחת מהן מינימום 30 ק"ג. את כולן ביצעתי באופן עצמאי שילוב של אוכל+ספורט. הגעתי כעת למשקל של 60 ק"ג על 1.67. יש לי עודפי עור שמאוד מפריעים לי,והחזה התרוקן. אני לפני הריוניות ולא כל כך יודעת מה לעשות כיוון שברור לי שהגוף עוד ישתנה בשל כך. אך מצד שני עודפי העור גורמים לי לחוסר ביטחון ודיכאון(גם עור הפנים והצוואר משקף את השינויים )האם יש איזושהי פתרון לבנתיים כדי שלא ארגיש ששמה את חיי על "הולד" בשביל הקמת משפחה?

שלום לך עודפי העור שאת מתארת אופייניים למצבי ירידת משקל. יש תיקונים אסטטיים שלא אציע לך לבצע לפני הריונות אך יש מספר דברים שניתן לעשות שבהם התוצאה תישמר למשך שנים רבות. אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי מנוסה אשר יוכל לייעץ לך כראוי בנושא. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור