חשוב

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/05/2013 | 23:20 | מאת: סוניה

שלום רב דר, אחרי ירידה גדולה במשקל, והורדת הרבה קילוגרמים, אני מעוניינת עכשיו לעבור מתיחת זרועות וגם הרמת והגדלת חזה ומתיחת בטן, השאלה האם אפשר לעשות את הכל ביום אחד גם ידיים גם בטן וגם חזה באותו ניתוח

שלום סוניה עם ההתקדמות בידע ובטכניקה של הניתוחים השונים, בכירורגיה הפלסטית המתקדמת אנו מנתחים מספר איזורי גוף בניתוח אחד. השילוב של מספר איזורים כדוגמת בטן ושדיים או בטן זרועות ושדיים תלוי במספר גורמים: החשובים שבהם הם המצב הרפואי והגופני של המטופל ועד כמה הניתוח המבוקש גדול וארוך, מה כמות הרקמה הדורשת הסרה, מתיחה ועיצוב וכדומה. גורמים אחרים יכולים להיות נטיית המטופל לדמם, משקל גופו, כמות המשקל שירד, נסיונו המקצועי של המנתח ועוד... אנא פני לכירורג פלסטי המתמחה בניתוחים כדוגמת אלו שאת מבקשת לקבלת יעוץ מקצועי וממוקד. בהצלחה ד"ר בני מייליק מנהל השרות לכירורגיה פלסטית בירידת משקל ולניתוחי שחזור דופן הבטן בבי"ח איכילוב

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור