עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/05/2013 | 17:08 | מאת: שירה

שלום אני בת 18 ירדתי 30 קילו כיום במשקל תקין נשארו לי עודפי עור לא ממש גדולים אבל ממש מציקים מה היית ממליץ כן לעבור ניתוח למרות הסיכונים (בגילי הצעיר)? תודה

שלום שירה כל הכבוד על ירידת המשקל היפה. ניתן לצפות שאיכות העור הטובה בגיל צעיר כמו שלך, תעזור לך, בשילוב פעילות גופנית, להביא את עודפי העור שנותרו לך למצב טוב ואסטטי. רק לאחר פרק זמן משמעותי (הייתי ממתין לפחות כשנה) שלאחריו את עדיין סובלת מעודפי עור מטרידים, הייתי ממליץ לך לפנות לבדיקת כירורג פלסטי המתמחה בניתוחים כדוגמת אלו שאת מבקשת, לקבלת יעוץ מקצועי וממוקד. בהצלחה ד"ר בני מייליק מנהל השרות לכירורגיה פלסטית בירידת משקל ולניתוחי שחזור דופן הבטן בבי"ח איכילוב

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור