שרירי בטן רפויים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

15/04/2013 | 19:36 | מאת: דליה

שלום רב דוק' ברצוני לשאול האם ניתן לשפר את מרקם העור ולהוריד מעודפי עור שנוצרו (זאת כתוצאה מהוצאת הרחם שרירי הבטן נפולים) ע"י פעילות ספורטיבית או הפתרון היחיד הוא ניתוח בטן או שאיבת שומן? בברכה דליה

שלום דליה במקרים בהם רפיון עור ושרירי הבטן הם קלים, פעילות גופנית בהחלט יכולה לעזור. מעבר למידה מסויימת של רפיון של העור ושל דופן הבטן, פעילות כזו לא תשנה הרבה ובוודאי לא תשפר את מצב העור הרפוי והמדולדל או את חולשת דופן הבטן (דיאסטזיס רקטי) וניתוח מתיחת בטן הוא הטיפול המומלץ המביא לשיפור המיוחל ולתמיד. ממליץ לפנות לכירורג פלסטי המתמחה בעיצוב הגוף לאחר ניתוחי בטן וירידת משקל. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור