שאלה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

24/03/2013 | 15:06 | מאת: שאול

שלום ד"ר, אני בן שלושים, יש לי בערך 25 ק"ג עודפים מהמשקל האידיאלי שלי. אני קצת חושש מהרזיה היות ואני מבועת נוכח המחשבה על עודפי עור. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת שהעור יתכווץ? יש דבר כזה? תודה רבה

שלום שאול למרות כל שנאמר על כך, איננו יודעים כיצד למנוע הופעת עודפי עור בירידת משקל. יש לזכור שלא אצל כל היורדים במשקל עודפים כאלו נוצרים וחלק מהיורדים במשקל חוזרים למבנה גוף תקין, בלי קשר לאופן הירידה. נהוג להמליץ על ירידת משקל מתונה, מלווה בדיאטה מאוזנת ובפעילות גופנית. בכל מקרה, הנזקים הבריאותיים שעלולים להגרם לך עקב המשקל העודף גדולים הרבה יותר מהמבוכה שבמעט עודפי עור ואין ספק שנכון ורצוי לחיות במשקל גוף תקין, ולא במצב של השמנת יתר. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור