כמה זמן....

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/03/2013 | 11:34 | מאת: מירב

היי ד"ר רציתי לשאול כמה זמן צריך להיות מיוצבים במשקל כדי לעבור ניתוח הסרת עור מתיחת בטן וציצי ? והאם אתה עובד באופן פרטי עם כלילת פלטיניום?

שלום מירב בתהליך ירידת משקל מתרחשים שינויים רבים ברקמות הגוף ובעור. לעיתים שינויים אלו עדיין ממשיכים במידה מסויימת גם בתום ירידת המשקל ואף חודשים לאחר ההתייצבות במשקל הגוף החדש. כמובן שהדבר תלוי מאוד במידת ירידת המשקל, באופן שבו היא הושגה, בסוג ובכמות הפעילות הגופנית שאת מבצעת, במצבך הרפואי וכדומה. בד"כ, נהוג להמתין מספר חודשים (כחצי שנה) מההתייצבות במשקל הגוף הנמוך לפני שניגשים לניתוח לעיצוב הגוף כדוגמת מתיחת בטן. אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי המתמחה בתחום לקבלת יעוץ המתאים למצבך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור