הסרת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

18/02/2013 | 08:40 | מאת: יוליה

שלום דוקטור אני לאחר ירידה במשקל ירדתי 47 קילו ונשארה לי בטן רופפת וגם ירכיים עם עודפי עור עד כמה הניתוח הזה מורכב ?

שלום יוליה כל הכבוד על ירידת המשקל. רפיון של דופן הבטן עם עודפי עור בבטן ובירכיים הם מצב נפוץ מאוד לאחר ירידת משקל כמו שלך. במצבים כאלה יש לשקול ביצוע ניתוח "הרמת פלג הגוף התחתון", שמשמעותו מתיחת בטן הקפית, עם או בלי מתיחת ירכיים- לפי הצורך, כך שכל פלג הגוף התחתון והמרכזי מטופל בבת אחת. זהו אמנם ניתוח לא קטן אך התוצאה המתקבלת מרשימה ביותר ומצדיקה את המאמץ הגדול שעשית. זהו איננו ניתוח נדיר אצל רופאים המתמחים בעיצוב הגוף לאחר ירידת משקל. אנא פני לקבלת יעוץ ממומחה בתחום והקפידי לבקש לראות תוצאות ואף לפגוש ולשוחח עם מספר מטופלים שעברו ניתוח כדוגמת זה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור