בהמשך לשאלה על הדבקת העור...

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/01/2013 | 22:37 | מאת: שני

איך יכול להיות שבמתיחת עור הישבן והירכיים החיצוניות התפרים לא יראו? איפה בדיוק ניתן למקם אותם? כי הישבן שלי מלא סימני מתיחה עם קצת עודפי עור שמאוד מפריעים לי והייתי רוצה להסירם... אודה מאוד לפיתרון לבעיה שממש לא מצדיקה צלקות גדולות ומכוערות

שלום רוב הניתוחים להרמת ישבן וירכיים מתבצעים באמצעות צלקת הממוקמת בגבול הישבן והגב התחתון ונמשכת לכוון המותניים. צלקת זו מוסתרת ע"י התחתון או בגד הים. אנא פני לכירורג פלסטי המתמחה בתחום זה לבדיקה וקבלת יעוץ מפורט יותר. בהצלחה ד"ר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור