זמן החלמה אחרי ניתוח בטן וירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

20/01/2013 | 18:48 | מאת: א.י.

שלום מהו זחמין ההחלמה אחרי ניתוח ירכיים ובטן אחרי כמה זמן אפשר לחזור לחדר כושר והאם צריך חגורות מיוחדות וכמובן כמה זה כואב? תודה על תשובתך

שלום זמן ההחלמה אחרי ניתוח כזה הוא כעשרה ימים עד שבועיים בממוצע. במהלך החודש שלאחר הניתוח לובשים בגד אלסטי מיוחד. ניתן לחזור לפעילות ספורט כחודש לאחר הניתוח. הניתוח לא מאוד כואב, הרבה פחות מניתוח קיסרי למשל. בהצלחה ד"ר בני מייליק

25/03/2013 | 20:36 | מאת: סנין

הבמתי שאת עשית ניתוח לעודף עור אפשר לגיד לי איפו עשית הנתוח הזה וכמה עלה לך כסף בטן וירכים

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור