הסרת מצבורי שומן בבטן זרועות וישבן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

17/10/2016 | 20:39 | מאת: אסנת

האם קיימות דרכים נוספות להסיר מצבורי שומן מבטן, ישבן וזרועות באופן לא פולשני ? ובמידה ויש , כמה הם יעילים ולא מסוכנים? תודה נתונים נוספים: בת 25, משקל 61 , גובה 165 , לפני הריונות, מבנה גוף עגלגל.. דיי התייאשתי מכל הדרכים לרדת במשקל ולעצב את הגוף. אני חיה אורח חיים מאוד בריא, מתעמלת קבוע ומקפידה על תזונה בריאה מאוד ועל אף זאת, השומן לא יורד.

שלום אסנת אמנם יש היום מספר מכשירים שפותחו ונותנים מענה מסויים להפחתה והסרה של מצבורי שומן באזורי הגוף שציינת אולם מדובר ברוב המקרים בשיפור צנוע מאוד של אזורים ספציפיים ועדיין, הדרך שנותנת מענה משמעותי לעודפי שומן מרובים היא ניתוחי שאיבת שומן. ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור