החלמה מניתוח בטן וחזרה לשגרה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

25/05/2016 | 17:20 | מאת: Sally

עברתי ניתוח למתיחת בטן לפני חודש וחצי. הבטן עדיין מרגיש כ'בטון' - עד מתי? מתי אוכל לחזור ולשחות? מעל התפר נראה לי שהתנפח מעט - יש מקום לדאגה? מלבד זאת מאוד מרוצה!!!

שלום לאחר ניתוח מתיחת בטן, הבטן צפויה להיות מעט נוקשה ועם אזורי נפיחות ובצקת למשך שבועות ואף חודשים לאחר הניתוח. מצב זה הולך ומשתפר בהדרגה ובאיטיות. את יכולה לחזור לשחיה כאשר צלקת הניתוח החלימה לגמרי ואין בה איזורים שעדיין פתוחים או פעילים. הדבר קורה בדכ כחודש עד חודשיים לאחר הניתוח. החלמה מלאה. דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור