מתיחת מותניים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

11/11/2012 | 15:50 | מאת: אורנה

שלום , אני בת 38 לאחר 3 לידות מבנה גוף רזה משקל 50ק"ג וגובהי 1.64,לאחר לידה ראשונה עברתי מתיחת בטן עקב סימני מתיחה ועור נפול וכמעט בלי בטן , העור הציק לי , לאחר כמה שנים עברתי שתי הריונות ובהריון האחרון ממש רזיתי אך נישאר לי בצידי המותניים עור נפול וזה ממש בולט וגם בגב התחתון בצדדים יש בליטה אין פרופורציה ,שאלתי: אם אני עושה מתיחת מותניים זה מעלה את הישבן ומסדר קצת את הירכיים ??ועוד דבר עקב המתיחת בטן יש לי בליטה במשולש למטה ,האם אפשר לעשות באיזור הזה שאיבה ? וכמה זמן החלמה ? ומה ההשלכות ?תודה

שלום רב מהתאור שלך אני יכול להבין שמתיחת הבטן טיפלה בעודפי העור שבדופן הבטן אך הותירה עודפים במותניים , בשיפולי הגב ובעכוזים. בהחלט אפשר לתקן עודפים אלו באמצעות השלמת מתיחת הבטן למתיחת בטן הקפית 360 מעלות. ניתוח זה יתקן גם את העודפים בירכיים, בשיפולי הגב וירים את העכוזים. זהו ניתוח שאני מבצע בהרבה מקרים והתוצאות שלו מאוד מרשימות ומשביעות רצון. אפשר לתקן במסגרתו גם את החלק הקדמי ואזור "המשולש" שציינת. ההחלמה מניתוח כזה נמשכת בין שבוע לשבועיים ולאחריה ניתן לחזור לפעילות גופנית מתונה. בהצלחה ד"ר בני מייליק, כירורג פלסטי בכיר מנהל הפורום להסרת עודפי עור לאחר הרזיה

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור