אישור ועדת עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/10/2015 | 13:29 | מאת: יוני

שלום רב, אני בן 30, ירדתי לבדי כ50 ק"ג. יש לי עודפי עור בבטן, בידים ובירך הפנימית. מכבי סירבו לאשר לי את הניותח פעם ראונה וגם אחרי ערעור. כל רופא שאני פונה אליו, שלא יושב בועדה אומר לי שהעודפי עור משמעותיים ובלי למצמץ - מפנה אותי לניוח (גם לא-כירורגים). אני לא מצליח להבין למה לא מאשרים לי את הניוח. מבחינה נפשית אני מרוסק לגמרי, עוד צעיר בהרבה מהאנשים שעוברים את הניוח הזה. בבקשה... מה אפשר לעשות ?

שלום יוני לצערי, אין לי הצעות נוספות מלבד ערעור חוזר, אולי בפני מנהל גבוה יותר בקופת החולים שלך, לפניו תציג את מצוקותיך. בהצלחה דר מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור