הדבקת העור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

17/01/2013 | 00:41 | מאת: שני

האם ניתן לעשות ניתוח למתיחת עור ישבן וירכיים מעט נפול,עם מעט עודפים וסימני מתיחה ובמקום תפרים לעשות הדבקה? האם הצלקת תהיה פחות בולטת? כי לפני שנתיים אני נדקרתי בחלק הפנימי של כף היד בזמן שהות בארה"ב וניגשתי לבית חולים , שם הרופאה שאלה אותי אם אני רוצה תפרים או הדבקה ובחרתי הדבקה והצלקת ממש לא גרועה

שלום שני במתיחת ירכיים ועכוזים חייבים לתפור את העור עם תפרים עמוקים ועמידים. את העור תופרים בד"כ עם תפר סמוי שאינו משאיר סימנים על העור. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור