עודפי שומן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

16/01/2013 | 12:41 | מאת: חג

שלום דר' מייליק אני שנה לאחר ניתוח שרוול עם ירידה של כ 50 ק"ג יש לי עודפי שומן / עור רפויי מאוד בבטן בשוקיים ובידיים. בנוסף החזה שלי יצתמק ונפול מאוד. רציתי לדעת האם אני זכאית לניתוח הרמת / הגדלת חזה ולניתוח הסרת עודפי עור אני מבוטחת בקופת חולים כללית פלנטיום אשמח לקבל תשובתך תודה

עלייך לפנות לקופת החולים ולבקש את אישורם לניתוח כזה. בחלק מהמקרים ובמיוחד כשעודפי העור גדולים הם מאשרים ניתוח כזה, לפחות לחלק מאזורי הגוף. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור