תחושה מוזרה בשד לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

27/08/2015 | 22:49 | מאת: יעל

דר מייליק שלום, אני כמעט חודש מניתוח הרמה והגדלת שד. צד ימין לא נפוח וכמעט לא מורגש. צד שמאל כואב ונפוח מאוד. בצד שמאל יש תחושה מוזרה כשאני זזה ובעיקר מתכופפת שקשה לי להסביר.. מין תחושה של בועות אוויר או מיים שזזים. זה כבר מהימים הראשונים לניתוח. האם יש סיבה לדאגה? האם מסתדר בהמשך? תודה

שלום יעל אם אין לך חום גבוה, נפיחות ואודם מקומי או הפרשה מהשד, אין סיבה לדאגה מיידית וקרוב לוודאי שמדובר בשלבי ההחלמה של השדיים שבחלק מהמקרים לא מתקדמת באופן לינארי או סימטרי. בכל מקרה, פני לבדיקה אצל הכירורג הפלסטי שניתח אותך לקבלת תשובה מוסמכת. החלמה מלאה דר בני מייליק

29/08/2015 | 21:27 | מאת: יעל

תודה על התגובה. השד מאוד נפוח. יש לי סימן אדום קטן שיוצא ממנו חומר צהוב. לא מהתפר. האם זוהי הפרשה? הרופא שלי בחול. כבר שלושה ימים שאין לי למי לפנות. מה עושים?

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור