מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

03/08/2015 | 09:46 | מאת: נתי

ד"ר מייליק שלום, אני בת 44 אחרי לידות עם משקל עודף, גובה 1.64 משקל כיום 88 קילו. בשנה האחרונה הורדתי 25 קילו בליווי דיאטנית. מאז הלידות יש לי סינר בבטן שרק גדל מאז הירידה במשקל. אני מאד סובלת מהקפל עור הזה והרבה פעמים יצאו לי פצעים מוגלתיים שם בדיוק איפה שיש את הצלקת מהקיסרי. כמה שאלות: 1. האם אני יכולה לעשות מתיחת בטן ושאיבת שומן או שאני צריכה לחכות לרדת עוד במשקל? 2. האם ניתוח כזה הוא עם השתתפות הקופה, יש לי כללית פלטינום? 3. האם הצלקת מהקיסרי יכולה להפריע לניתוח כזה? תודה

שלום נתי ה- BMI שלך כיום הוא 32.7. כדאי לך לרדת עוד מעט במשקל ל- BMI מתחת ל- 30. במצב כזה ניתוח מתיחת הבטן יהיה אפקטיבי יותר מבחינה אסטטית ובטוח יותר מבחינת הפחתת הסיכון לסיבוכים. עלייך לפנות לקופת החולים בכדי לברר האם הם יהיו מוכנים להשתתף במימון הניתוח. צלקת הקיסרי לא מפריעה בניתוח מתיחת בטן. היא יורדת עם עודפי העור המיותרים. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור