שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

22/06/2015 | 16:12 | מאת: ליאת

אני לפני הרמת חזה. סגרתי עם המנתח שלי לעשות הרמה ללא שתלים, כיון שאני אחרי ירידה דרסטית במשקל והעור שלי נורא פגוע והוא הסביר לי שאם אדחוף שתלים התוצאה תהייה יפה, אך אחזור אליו בעוד מס' שנים להרמה נוספת כי השתל פשוט ימשוך למטה בחזרה הכל. ברצוני לשאול האם זה נכון? אני כמעט ולא מצאתי מידע על הרמת חזה ללא שתלים, כמעט הכל זה הרמה עם שתל וזה לא משנה מה מצב המעומד (אחרי ירידה במשקל,אחרי לידות וכד'). תודה על דעתך ותשובתך.

שלום ליאת התשובה לשאלתך מורכבת מכיוון שמאפייני צניחת השדיים שונים לחלוטין מאישה ללאישה ותלויים בגורמים רבים כדוגמת: גיל המטופלת, מצבה הרפואי, האם ילדה והניקה בעבר והאם מתכננת עדיין להניק, עד כמה משמעותית היתה ירידת המשקל, מה היה גודל החזה בתקופת שיא המשקל ומה גודלו כעת ומה העדפותיה לגבי תוצאות הניתוח ועוד... מנתוח מנוסה בתחום זה יוכל להציע לך (לאחר בדיקה יסודית כמובן) את הפתרון המתאים ביותר למצבך. ככלל, ניתן לשלב ולבצע הרמה בייחד עם הגדלה של השדיים וגם אם בהמשך שנות חייך תהייה צניחה שדיים מסויימת, עדיין התוצאה תהיה טובה ומספקת למשך שנים רבות. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור