רכות העור לאחר ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

29/01/2015 | 10:38 | מאת: תל אביבית

לפני 5 חודשים עברתי ניתוח מעקף. ירדתי 26 קילו. העור בכל הגוף מרגיש רפוי ורך.. זו תחושה מאד מוזרה ולא נעימה. העור הזקין בהרבה שנים.. מה עושים?

שלום תל אביבית התופעה של רפיון העור מאוד נפוצה לאחר ירידת משקל משמעותית. היא קשורה כמובן בכמות המשקל שירדת ובמשקל הנוכחי שלך ובכמות עודפי העור שנותרו בתום ירידת משקל. בנוסף- הדבר מושפע כמובן מתכונות העור הגנטיות שלך. יכול להיות שפעילות גופנית יכולים לשפר מעט את המצב, אם כי הדבר אינו וודאי בכלל. ניתוחי הסרת עודפי עור ומתיחה שבעקבות ירידת משקל יכולים לשפר מעט את המצב, במיוחד באזורים בהם העור רפוי ותלוי במיוחד. בהצלחה דר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור