עודפי עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

07/01/2013 | 10:07 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 31 לפני כתשעה חודשים ילדתי ונשארתי עם עודף משקל של 40 ק"ג חלקו קשור להריון וחלקו לפני ההריון.אני מתכננת לעשות דיאטה לשם ירידה למשקל הרצוי. רוב השומן הצטבר אצלי בבטן בעיקר. אני חוששת מעודפי העור שעלולים להיגרם כתוצאה מהירידה במשקל. האם בגילי העור נחשב עדיין אלסטי וייתכן כי יתגמש ולא יווצרו עודפי עור? מהי ירידה הנחשבת הדרגתית למניעת שינוי דרסטי? תודה מראש,

שלום חן לדעתי את לא צריכה להיות מודאגת מעודפי העור שעלולים להגרם מהירידה במשקל. אם תרדי בדיאטה מאוזנת, הדרגתית ושפוייה שמשולבת גם עם פעילות גופנית הגיונית, יש סיכוי שלא תסבלי מעודפי עור גדולים. אם בכל זאת ייוצרו עודפי עור כאלו, (אנחנו לא יודעים למנוע את הופעתם, למרות כל מה שאת שומעת מהמומחים השונים) פני לכירורג פלסטי מנוסה שיוכל להציע לך את הטיפול המיטבי התואם את מצבך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור