הסרת עדיף עור

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

14/09/2014 | 16:39 | מאת: לידיה

שלום,איתי. האם אתה עובד עם מכבי? עברתי וועדה וקיבלתי אישור, אך רק אצל רופא שעובד עם "מכבי"..

שלום לידיה אנא פני לבדיקה במרפאתי ואוכל לייעץ לך בנוגע לניתוח הסרת עודפי העור שמתאים לך ולגבי האישור שקיבלת מקופת החולים שלך. בהצלחה דר בני מייליק

15/09/2014 | 09:29 | מאת: עדן

רציתי לשאול כיצד הצלחת להוציא אישור ממכבי?

02/10/2014 | 06:09 | מאת: מיכל

היי עדן, לאחר ירידה גדולה מאוד במשקל נותרתי עם עודפי עור. מרגיזים, מטרידים אך בעיקר מכוערים. לפני שניגשתי לוועדה של מכבי קראתי היטב את התנאים לאישור הניתוח. לא מספיק להראות שאת סובלת נפשית בגלל עודפי העור. עלייך להוכיח שאת סובלת גופנית: עור המתחכך ולכן גורם לפטרת או לשפשפות וכו'. תהיי יצירתית. והמבין יבין. גם אם קיבלת תשובה שלילית (כפי שגם אני קיבלתי בהתחלה), תגישי ערעור במכתב חריף: הסבירי את מצבך הבריאותי הקשה והמציאי אישורים רפואיים מרופאים רלוונטים, לאו דווקא פסיכולוגים-פסיכיאטרים. בסופו של דבר אם את מתעקשת מספיק, מכבי מאשרים (ואגב, תגידי תודה שאת במכבי. בכללית את יכולה להגרר עם הבטן על הרצפה, הם עדיין לא יאשרו לך). בהצלחה.

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור