מעוניינת בניתוח להסרת עודפי עור מהירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

23/12/2012 | 12:42 | מאת: יולי

שלום ד"ר אני רוצה להבין האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להסיר עודפי עור מהירכיים ?

שלום לך. לא ציינת האם מדובר בעודפי עור שהופיעו בעקבות ירידת משקל משמעותית, מה גילך, מצב בריאותך וכדומה. ניתן לבצע עיצוב ירכיים והסרת עודפי באמצעות ניתוח מתיחת ירכיים, כמובן לאחר בירור יסודי לגבי מצב המטופל/ת, ירידת משקל, כמות ומיקום עודפי העור והרקמה בירכיים ובשאר הגוף. אנא פני לבדיקת כירורג פלסטי מומחה שיוכל לייעץ לך בצורה יסודית. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור