מתיחת בטן בחוטים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/05/2014 | 18:05 | מאת: רחל

בזמן האחרון מדברים הרבה על נושא מתיחת בטן בחוטים יש לי עור רפוי לאחר הריון ) ילדתי לפני עשר שנים) וסימני מתיחה אין לי שומן בבטן והיה גם מנתח פלסטי שאמר שאיני מתאימה לניתוח מתיחת בטן כי "אין מה למתוח" ... אבל הבטן עם סימני מתיחה ועור רפוי וטבור מעוות ...האם לדעתך יש מצב שזה פתרון עבורי או ש"חבל על הזמן"

שלום רחל לא שמעתי על "מתיחת בטן עם חוטים". כאשר מעוניינים בשיפור העור הרפוי והמדולדל שנותר בדופן הבטן לאחר לידות, קרוב לודאי שנחוץ ניתוח מתיחת בטן. אנא פני לייעוץ מסודר ואוכל לבדוק אותך ולהציע לך את הפתרון המתאים למצבך. ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור