עודפי עור פנים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

07/05/2014 | 13:15 | מאת: שרון

שלום רב, אני בת 40 ויש לי לחיים נפולות בצדדים מזה שנים , מנתח פלסטי אליו פניתי לפני שנים המליץ על מיני מתיחת פנים מכיוון שמדובר בעודפי עור לא המליץ על חומרי מילוי. הניתוח מרתיע אותי ולכן ירדתי מהעינין. כעת אני שומעת על מתיחה באמצעות חוטים , האם אני יכולה להשיג תוצאות מתיחה בדרך זו ? ( לאן "יעלמו " עודפי העור ללא ניתוח ?) לתשובתך אודה.

שלום לך כפי שאת מבינה בעצמך, אם מדובר בעודפי עור משמעותיים, הרמת העור באמצעות חוטים לא תסייע באופן משמעותי ובוודאי לא תפתור את בעייתך לאורך זמן. אנא פני לייעוץ אוכל לבדוק אותך יסודית ולהציע לך את הפיתרון שיענה על הצורך שלך במידה המועטה ביותר של סיכון ניתוחי. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור