הרמת פלג גוף תחתון

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

03/05/2014 | 15:17 | מאת: לילוש

שלום, אני שנה וחודשיים אחרי ניתוח שרוול, נמצאת כבר במשקל הרצוי, עוסקת 5-6 פעמים בשבוע בספורט. לצערי, הרבה אור עודף, במיוחד באזור הבטן. יש לי שתי שאלות: 1. מה העלות של הרמת פלג גוף תחתון ללא התחייבות הקופה? 2. האם ניתן לשלב התחייבות של הקופה (מכבי - מאוד קשים) לסינר עם השלמת הניתוח של Body Lift ? תודה

שלום לך ברכותי על ירידת המשקל ועל ההתמדה בתהליך. בפורום זה אינני עוסק בשאלות של עלויות, התחייבויות וכדומה. בכל מקרה אוכל לענות על שאלותייך רק לאחר שאבדוק אותך, אתרשם ממצבך ואוכל להציע לך את המענה הרפואי והניתוחי המתאים לך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור