עודפי עור בירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

17/12/2012 | 12:06 | מאת: כוכי

שלום, כיצד אפשר בניתוח להסיר עודפי עור ברגליים לאחר ניתוח שרוול ? תודה אלי

שלום אני מניח שהכוונה לעודפי העור שהופיעו בירכיים בעקבות ירידת המשקל שלאחר ניתוח שרוול. ניתן לטפל בעודפים אלו באמצעות ניתוח מתיחת ירכיים. ניתוח כזה מבוצע בד"כ באמצעות צלקת המוצנעת במפשעה או בחלקה הפנימי של הירך. עודפי עור הממוקמים בירכיים החיצוניים מטופלים לרוב באמצעות צלקת בקו התחתונים/בגד ים במותניים. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור