מתיחת בטן וחזרה לעבודה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

16/02/2014 | 22:10 | מאת: נורית

שלום, אני בת 35 לאחר 3 לידות רזה אך עם עור רפוי והמון סימני מתיחה. האם ניתוח מתיחת בטן ישפר משמעותית את סימני המתיחה? בנוסף אני עובדת כמורה האם אחרי 11 יום חופש לאחר הניתוח ניתן יהיה לחזור ללמד?

שלום נורית בניתוח מתיחת בטן מסירים את העור העודף משיפולי הבטן, כולל סימני המתיחה שעליו. העור הנותר נמתח ודופן הבטן מהודקת. לצערנו, סימני המתיחה שקיימים כעת מעל גובה הטבור יישארו גם אחרי הניתוח אך ינועו לכוון הבטן התחתונה. קרוב לוודאי שכעבור 10 ימים עד שבועיים תוכלי לחזור לעבודה מתונה. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור