הרמת חפצים לאחר ניתוח חזה

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

26/01/2018 | 10:47 | מאת: א

שלום רב, אני 12 ימים אחרי ניתוח הרמה והגדלה, שתלים 235+255. ידוע לי שאסור להרים דברים כבדים שכן זה עלול לפתוח את התפרים ולגרום לדימום פנימי. אתמול הרמתי את קצוות המזרן (שהוא די כבד) ע''מ להחליף מצעים. אמנם לא הרגשתי כאב או אי נוחות אבל למה הכוונה בדברים כבדים? מהו כלל האצבע? איך אדע ממה להימנע? מה לגבי הפעלת לחץ בפתיחה ובסגירה של דברים?

שלום לך ההמלצות לגבי תקופת ההחלמה תלויות לחלוטין בסוג הניתוח שעברת. את צריכה לקבל את ההנחיות הללו מהרופא המנתח שלך. אנא פני אליו. החלמה מהירה ד״ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור