מתלבטת על ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

12/02/2014 | 01:55 | מאת: אנה

אני אנה, בת 39 רזיתי במשקל בצורא משמעותית , ירדתי 29 קילו אבל עדיין נשאר לי עור עודף שאני לא מצליחה להוריד מהבטן ומעוד חלקים בגוף , הא ניתוח מתיחת בטן יכול להעלים לחלטין את עודפי העור ?

שלום אנה ניתוח מתיחת בטן מעלים לגמרי את עודפי העור שבדופן הבטן. אם הבעייה שלך היא אודפים שנמשכים גם למותניים ולשיפולי הגב, ייתכן שתוכלי להינות מניתוח מתיחת גוף או מתיחת בטן היקפית. אנא פני לייעוץ ואוכל להציע לך את הפיתרון המתאים ביותר למצבך. בהצלחה ד"ר בני מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור