קוביות בבטן לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור

04/10/2017 | 09:27 | מאת: טלי

שלום ד"ר יקר , בוקר טוב ! עברתי ניתוח מתיחת בטן וסיליקון בחזה לפני שנה לאחר ירידה של 35 קילו ממשקלי . אני לא מרוצה ביכלל מהתוצאה ועדיין הבטן שלי לא מתוחה מספיק , כאשר אני יושבת הבטן נהיית מקופלת בצורה מחרידה ובבטן העליונה הבטן עדיין רופסת . אני לפני לידות לכן כאשר ניתחו אמרו לי שלא יקשרו לי את השרירים , האם יכול להיות שזה ביגלל זה ? . אני רוצה להתאמן באופן אישי בספורט , האם לאחר מתיחה זה אפקטיבי ביכלל וישנה אפשרות שאשיג קוביות בבטן ? , בבקשה עזור לי אני מיואשת ומדוכאת

התשובה לשאלתך תלוייה בנתונים רבים שלא ציינת, כדוגמת מה משקלך וה BMI שלך היום, מה היה המשקל המכסימלי שלך אי פעם, מה מצבך הרפואי והאם עסקת בעבר או כעת בספורט, מה מבנה גופך הבסיסי ועוד נתונים שאפשר לקבל בפגישת יעוץ אצל הרופא. אנא תאמי פגישת יעוץ במרפאתי ואנסה לענות על שאלותייך. דר׳ מייליק

מנהל פורום מתיחת בטן, הרמת חזה והסרת עודפי עור